Transport

Klasse 1

Al meer dan 45 jaar transporteren we Klasse 1 goederen. Met onze speciaal gebouwde EX/III wagens zijn wij als één van de weinige in Europa in staat om Klasse 1 te vervoeren.

Door de expertise die we in de loop van de tijd hebben verkregen,  vertrouwen onze klanten ons. Want ook zij weten, alle transporten zijn bereid tot in de puntjes.

Containervervoer

Gelijktijdig met het vervoer van energetische materialen, zijn we ook begonnen met het afhandelen van zeecontainers. Onze werknemers zijn in staat om allerlei soorten containers en chassis af te handelen en de problemen die andere transporteurs ondervinden, voor u op te lossen.

Afvaltransport

Antonisen B.V. houdt zich ook bezig met het transporteren van gevaarlijk afval. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen en hebben contacten met verschillende afvalverwerkers, waardoor uw gevaarlijke afval veilig wordt geleverd op de juiste bestemming.

Convoi exceptionnel

Voor het vervoer van ladingen met speciale afmetingen en gewichten zijn er speciale voertuigen, expertise en vergunningen vereist. Ook hierbij kan Antonisen u prima van dienst zijn. Een aantal van onze chauffeurs zijn speciaal voor dit soort projecten opgeleid. Onze carrosseriebouwer draagt er zorg voor dat elke dieplader speciaal voor het project wordt geprepareerd. Dit kan doormiddel van ogen, draagbalken en opstaande randen. Verder zal wanneer nodig begeleiding worden geregeld.

Bussen

Antonisen B.V. beschikt over een aantal compacte bestelbussen, zodat we overal kunnen komen. Ook is er één met een 750kg laadklep uitgerust, waardoor er op locatie zelfs geen heftruck of pompwagen aanwezig hoeft te zijn. Deze bussen zijn allen EX/III om de lading zo veilig en effectief mogelijk te vervoeren.