Diensten

Your mission support

Contact

Plan your mission

Wereldwijd goederenvervoer

Bij Antonisen verzorgen we ook wereldwijd goederenvervoer. Dit houdt in dat delen van het traject over de weg, het spoor, per vliegtuig, binnenwater of over zee worden afgelegd.

We kiezen de juiste vervoerswijze zodat de trajecten zo efficiënt en snel mogelijk worden afgelegd. Uiteraard staat ook hier de veiligheid voorop.

Gespecialiseerde transportdiensten voor elke type vracht

Zeer fijne communicatie en uitstekend advies verkregen. Een echte specialist binnen de logistieke sector waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan!

Thomas van Waal

Logistiek uitvoerder

Vakspecialisten, uitstekend advies gekregen over het transport.

Sander Bakker

Inkoper

play video

Bekijk hier de video!

Specialist op het gebied van forwarding

Antonisen is gespecialiseerd in het transporteren van strategische goederen, maar dat is niet het enige dat we transporteren. Ook voor reguliere en consumentengoederen voorzien wij het transport, waar u de goederen ook naartoe wilt transporten. Ruwweg, hanteren we de volgende classificaties voor wat we transporteren:

  • Klasse 1
  • Stukgoed
  • Reguliere goederen

Wat Antonisen ook transporteert, we bezitten ten alle tijde de juiste expertise en certificering om het transport zo veilig en vlekkeloos te laten verlopen. Meer weten over onze certificeringen, lees hier verder.