Ons bedrijf

Your mission support

Contact

Plan your mission

Van grensovergang naar grensovergang

Binnen Nederland of ver daarbuiten. Al meer dan 85 jaar vervoert Antonisen strategische goederen wereldwijd. Via zeetransport, lucht of over land is het onze taak om uw missie succesvol en effectief te laten verlopen. Die ondersteunen we, waar u ook werkt of waar uw goederensoort dan ook vandaan moet komen.

En naast het transport van de goederen, verzorgen we ook de vergunningen en regelen we begeleiders waar dat nodig is. We gaan grenzeloos ver, om uw transport soepel, veilig en compliant te laten verlopen.

Contact

Al meer dan 85 jaar vervoeren we strategische goederen

Your mission support

Antonisen

45+ jaar ervaring

Intercontinentaal vervoer van strategische goederen.

De juiste vergunningen

Veilig & compliant netwerk.

Transport door heel Europa

Inbound & outbound logistics.

Specialist op het gebied van forwarding

Sinds 1930 actief in de logistieke sector.

Gespecialiseerde en veilige transportoplossing

En dat doen we met succes

Sinds 1930 zijn wij actief in de logistieke sector en zijn we uitgegroeid tot een specialist binnen het werkgebied van strategische goederen. Meer dan vier generaties Antonisen hebben ervoor gezorgd dat we zijn waar we nu zijn. Ooit begonnen met het vervoeren van groenten en fruit hebben we steeds meer de stap gemaakt naar strategische goederen. Vandaag de dag zijn wij een wereldwijde bekende speler op het gebied van strategische goederen.

Al jarenlang verzorgen wij wereldwijd transporten voor onze klanten. Met meer dan 50 man, vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en vanuit ons kantoor in Polen zijn wij expediteur, transporteur en de juiste partner op logistiek gebied om effectief en veilig te werk te gaan. Welkom bij Antonisen, your mission support.

 

Zeer goede communicatie en uitstekend advies ontvangen. Een echte specialist in de branche waar kwaliteit en veiligheid hoog staan.

Thomas van Waal

Logistiek operator

Vakmensen, goed advies gekregen over transport.

Sander Bakker

Inkoper

play video

Bekijk de video hier!

Efficiëntie & veiligheid bij wereldwijd goederenvervoer

Antonisen verzorgt wereldwijd goederenvervoer. Dit houdt in dat delen van het traject over de weg, het spoor, per vliegtuig, binnenwater of over zee worden afgelegd. Er wordt ten alle tijden gekozen voor de juiste vervoerswijze zodat de trajecten zo efficiënt en snel mogelijk wordt afgelegd. Uiteraard staat ook hier de veiligheid voorop.