Wegtransport

Your mission support

Contact

Plan your mission

Wegtransport op hoog niveau

01

Wegtransport op hoog niveau

Bij grensoverschrijdend goederenvervoer krijg je te maken met de regels en wetten van een ander land. Indien u daar niet van op de hoogte bent, is het lastig daar een weg in te vinden. Antonisen is al tientallen jaren werkzaam in het wereldwijd transport van goederen.

Wij beschikken over de juiste kennis om te weten welke documentatie benodigd is voor de lading. Er is ook verschil in het wegvervoer van strategische goederen of reguliere goederen. Antonisen weet met beide type ladingen het juiste juridische wegtraject te realiseren bij het passeren van grenzen.

02

Documentatie

Bij grensoverschrijdend goederenvervoer is het van essentieel belang op de hoogte te zijn van de regelgeving van het land waar het transport plaats vindt. Door al tientallen jaren actief te zijn in het wereldwijd transport van goederen beschikken wij over de juiste kennis om te weten welke documentatie benodigd is voor de lading. Er is ook verschil in het wegvervoer van strategische goederen of reguliere goederen. Voor beide zal het juiste juridische wegtraject te gerealiseerd worden bij het passeren van grenzen.

03

Beveiliging

Wanneer er speciale goederen getransporteerd worden, zoals gevaarlijke stoffen van Klasse 1 of 7 vracht, is extra beveiliging recommandabel of zelfs benodigd. Antonisen verzorgt deze supportactiviteiten. Desgevallend zetten we een of meerdere volgwagens in, zo verzorgen wij ten alle tijden dat het transport veilig op plaats van bestemming wordt afgeleverd. Indien nodig laten we beveiligers met het transport zelf mee rijden. Meer lezen over de kennis die wij in huis hebben om goederen veilig te vervoeren? Lees hier meer over onze certificering en beveiliging.

04

Eigen vervoersmiddelen

Antonisen transporteert uitsluitend met vrachtwagens en bussen uit ons eigen wagenpark.  Deze vrachtwagens zijn uitgerust om allerlei soorten goederen te transporteren. Grote goederen of juist kleine, van Klasse 1 goederen tot aan Klasse 7 of juist meer reguliere goederen. Onze 40 vrachtwagens, 15 bussen en volgwagens transporteren uw lading veilig naar plek van bestemming.

play video

Your mission support

Vervoer via de weg. Gecertificeerd & veilig!

Multimodale oplossingen

Rechtstreekse vrachten (LTL & FTL)

Benodigde documentatie & vergunningen

Optimale oplossingen voor transport en expeditie

Een groot deel van onze transport transporteren we per vrachtwagen of bus over land. Antonisen hanteert alleen eigen chauffeurs en vrachtwagens of bussen in, die de lading van het begin tot eindpunt brengen. Zowel grote vrachtwagens als een licht wegvoertuig schakelen we hiervoor in, afhankelijk van de beladingsgraad van uw lading.

Wat ons onderscheid van andere transporteurs is dat we niet uitsluitend de logistiek verzorgen. Er komt veel meer kijken bij het transporteren van goederen en we zorgen daarom ook voor de volgende zaken.

Al meer dan 85 jaar vervoeren we strategische goederen

Onze diensten