Onze werkwijze

Your mission support

Contact

Plan your mission

Begeleiding & regelgeving voor een veilig transport

Daarnaast zijn wij niet alleen uw expediteur. Onze expertise gaat verder. We beschikken ook deskundigheid over vergunningen, begeleiding, documentatie, douane afhandeling en landelijke regelgeving. Allen zijn nodig om een expeditie probleemloos te laten verlopen. Als logistiek specialist blijven zijn wij altijd op-to-date omtrent regelgeving, aangezien deze ook regelmatig wijzigt. Om deze reden collaboreren we met agentschappen en externe partners. Niet alleen voor binnenlands vervoer, maar ook voor bilateraal vervoer. Van alle landen waarin wij werkzaam zijn houden wij ons op de hoogte van alle relevante wetten en regels.

Tot slot op locatie

Op de eindbestemming aangekomen zorgen wij dat het transport op de exacte plek van bestemming komt. Zelfs als daar een kraan aan te pas moet komen die de lading op de definitieve eindbestemming moet plaatsen. Wij onderscheiden ons door altijd nét die stap extra te zetten om iedere zorg met betrekking tot uw logistiek vraagstuk weg te nemen. Your mission support!

 

Maatwerk voor uw transport

Your mission support

Antonisen

45+ jaar ervaring

Intercontinentaal vervoer van strategische goederen.

De juiste vergunningen

Veilig & compliant netwerk.

Transport door heel Europa

Inbound & outbound logistics.

Specialist op het gebied van forwarding

Sinds 1930 actief in de logistieke sector.

Veilig & effectief transporteren

Al sinds 1930 zijn wij actief in de logistieke sector. Van oorsprong gericht op de regionaal en nationaal transport. Met uitbreiding van diensten is er een bredere basis ontstaan voor het vervoer van reguliere en strategische goederen op Europees & mondiaal niveau. Door de diversiteit aan lading wordt er adequaat per goederensoort besloten hoe deze het veiligst en meest efficiënt getransporteerd kan worden. Bij het transport van de goederen voldoen wij altijd aan strenge Europese regelgeving

Met meer dan 85 jaar expertise, weten we bij Antonisen u als geen ander te adviseren over welk traject het meest convenabel is voor uw transport. Er wordt hierbij onderscheidt gemaakt in de volgende type goederensoorten:

  • Reguliere goederen
  • ADR
  • Klasse 1
  • Strategische goederen

Er zijn maar weinig routes die voor ons onbekend zijn. Mochten we een nieuwe transportroute beogen, dan exploreert ons eigen team de route voorafgaand aan het daadwerkelijk transport. We vertrekken nooit onvoorbereid met het transport.

Contact

Alle transporten zijn tot in detail voorbereid

Wereldwijd vervoer. Veilig & gecertificeerd

Met 85+ jaar ervaring in landtransport in heel Europa dekken onze transportdiensten een ruim netwerk. Voor ieder goederentype hebben wij een eersteklas oplossing. Met onze oplossingen brengen wij uw zendingen veilig en efficiënt op de eindbestemming.