Bedrijfsverhuizing gevaarlijke stoffen

Your mission support

Bedrijfsverhuizing gevaarlijke stoffen

 

Antonisen vervoert niet alleen goederen van de ene naar de andere gebruiker. Zo ook bij een van onze klanten, die verhuisde naar een grotere locatie en dus zijn goederen moest vervoeren. Niet zomaar goederen, maar gevaarlijke stoffen. Een regulier verhuisbedrijf mag deze stoffen niet vervoeren, waarop onze expertise werd ingeschakeld.

 

Inventariseren: Waar werken we mee

 

Bij ieder project starten we met een inventarisatie. Met welke stoffen werken we en hoe dienen we deze veilig te vervoeren? Het bleek om een diversiteit van 200 verschillende gevaarlijke stoffen te gaan, zowel gassen als brandbare vloeistoffen. Onze veiligheidsadviseurs verrichtte onderzoek en brachten een advies uit voor een veilig transport.

 

We hebben hierop de juiste, beschermende kleding aangeschaft, waarin onze specialisten veilig hun werk konden doen. We pakten de stoffen in en plaatsten ze daarna in temperatuur gecontroleerde vrachtwagens, aangezien het om temperatuur gecontroleerde gevaarlijke stoffen ging. Binnen drie dagen pakte we de goederen in en verhuisde we naar de nieuwe locatie van onze opdrachtgever. Van begin tot eind heeft dit project drie weken gekost. Drie weken waarin wij onze opdrachtgever alle zorgen omtrent de verhuizing van de gevaarlijke goederen volledig uit handen konden nemen. Een project waar we trots op zijn!