Transport strategische goederen van Georgië naar Duitsland

Your mission support

We verzorgen wereldwijd transporten voor onze klanten, afstand is voor ons daarbij nooit een probleem. Zo verzorgden wij bijvoorbeeld ook een transport van Georgië naar Duitsland. Met een lege vrachtwagen en bestelbus reden we in een week heen, om de geladen wagens vervolgens binnen twee weken terug naar Duitsland te rijden.

 

Binnen drie weken van begin- tot eindpunt

Het daadwerkelijke transport nam drie weken in beslag, maar voorafgaand hieraan hebben we vier weken nodig gehad voor de voorbereiding. We reden tenslotte met lege wagens heen, maar met geladen wagens weer terug, waarvoor andere documentatie en vergunningen benodigd zijn. Daarnaast was op sommige delen van de route politie-escorte vereist. Dit hebben we allemaal voorafgaand aan het vertrek geregeld.

 

De heenweg liep door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië en Bulgarije om uiteindelijk in Georgië aan te komen. Deze route was echter niet geschikt voor het transport terug. Een deel van deze route verliep namelijk per boot, waarop het niet mogelijk was om de geladen wagens op het juiste moment mee terug te nemen. Daarvoor was een andere route benodigd.

 

Gezien onze jarenlange ervaring en kennis van de routes gaf dit geen enkel probleem. De terugreis verliep daarom via een andere route, door Oekraïne, om via die weg uiteindelijk bij onze tevreden Duitse klant uit te komen.